7 Şubat 2010

oriflame'deki sonsuz kazanç fırsatları

Ekonomik kriz nedeniyle çalıştığım fabrika zaten üç kuruş olan asgari ücret maaşımı 4-5 ayda bir ödemeye başlayınca yeni bir iş arayışı içine girdim ve tam da böyle bir zamanda ORİFLAME ile tanıştım. Ve hiç düşünmeden işimden ayrıldım ve üç ayda hemen alt ekibimi kurup çok güzel kazanmaya başladım. Daha yolun başındayım biliyorum ama bu yolda ne zaman ne kadar kazanacağım ben biliyorum. Nasıl mı?
Oriflame size 3 farklı kazanç fırsatı sunar...
1. Oriflame ürünlerini kendiniz için alırken kazanç sağlarsınız,
Hepimizin evinde hem kendimiz hem de ailemiz için kullandığımız  şampuandan tutun da traş losyonuna, diş macununa, sıvı sabuna, el kremine kadar çok sayıda kozmetik ürünü var. İşte danışman olup bu ürünleri kendimiz aldığımızda ortalama % 30 daha ucuza alıyoruz ve aile bütçemize katkıda bulunuyoruz.
2. Kataloğu gösterdiğinizde, yaptığınız satışlardan kazanırsınız,
Kullandığınız ürünlerden duyduğunuz memnuniyeti yakınlarınızla paylaşırken onlara katalogları göstermeniz yeterli...
Böylece onlar da beğendikleri ürünleri sizlere sipariş verecekler ve siz kazanç elde edeceksiniz, çünkü onlarda zaten birçok kozmetik ürünü kullanıyor.
Bu şekilde yakınlarınıza düzenli olarak katalogları gösterip sipariş toplayabilir ve ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. Bu ekstra kazançla kendi ürünlerinizi bedavaya getirebilir ve o çok istediğiniz çantayı alabilirsiniz.
3. Arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza Oriflame'den aldığınız keyfi elde ettiğiniz kazançları anlatarak onları da bu işe davet eder ve ekip kurarak birlikte kazanırsınız.